Offerte_button_last-01.png

Niwo1-01.png

Voordelen_buton-01.png

Onze_partners_last-01.png

Duurzaam ondernemen

KarsTrans vindt haar morele verplichting om positief bij te dragen aan de maatschappij en houdt daar in de dagelijkse besluitvorming altijd rekening mee.

Milieu

Bij KarsTrans wordt de bescherming van het milieu zeer serieus genomen. We streven naar een modern en milieuvriendelijk wagenpark. De activiteiten worden volgens de wettelijke eisen georganiseerd, zodat de negatieve effecten door bedrijfsactiviteiten beperkt blijven en het milieu zo minimaal mogelijk aangetast wordt.

Er wordt gezorgd voor de goede technisch conditie van onze wagenpark. Onze chauffeurs worden aangesproken voor een rustig en milieubewust rijgedrag zodat we aan de wettelijke en morele normen van brandstofverbruik en geluid- en fijnstofemissie voldoen.
 

Arbo

KarsTrans streeft naar een situatie waarbij de werknemers gezond blijven werken en plezier hebben in hun werk met als doelstelling om incidenten door nalatigheid van de zorg en aandacht uit te sluiten.

Om dit te realiseren worden de risicopunten zeer serieus genomen. Er wordt veel aandacht besteed aan het aanrijdgevaar. Tijdens de selectie van chauffeurs gaat de voorkeur van KarsTrans uit naar serieuze mensen met ruime rijervaring en gevoel van verantwoordelijkheid. De bestelauto’s worden onderhouden door professionele garage en de wettelijke keuringen van de voertuigen en laadkleppen worden op tijd gedaan.


Veiligheid

Al onze chauffeurs zijn ambitieus, gefocust, klantvriendelijk en beschikken over een verklaring omtrent gedraag(VOG). Zij worden continue gestimuleerd en geïnstrueerd tot verantwoorde, vriendelijke en veilige verkeersdeelnemers.

  

KarsTrans wil zich blijven ontwikkelen als een betrouwbaar, innovatieief transportbedrijf en investeren in de duurzame toekomst. KarsTrans zoekt naar manieren om zo efficiënt mogelijk, met de laagst mogelijke milieubelasting te rijden voor haar klanten.