Offerte_button_last-01.png

Niwo1-01.png

Voordelen_buton-01.png

Onze_partners_last-01.png

Ons bedrijf biedt haar diensten aan bedrijven en particulieren in heel Nederland

Wij beschikken over witte, reclamevrije bestelauto’s, bestelbussen en lichte vrachtauto’s. Hiermee worden uw zendingen 7 dagen per week op elk gewenst tijdstip met de grootste zorg door Nederland en Europa vervoerd. Door onze jarenlange ervaring, representatieve medewerkers en flexiebel wagenpark bieden wij u betrouwbare diensten van uitstekende kwaliteit. Om dit te kunnen garanderen beschikken we over een NIWO Eurovergunning. 

 

Koeriersdiensten

Wij leveren koeriersdiensten aan bedrijven en particulieren. Hierbij kan het gaan om eenmalige opdrachten, maar ook een meer frequente samenwerking behoort tot de mogelijkheden. Of het gaat om een envelop of een complete lading bent u altijd bij ons welkom. Als vaste klant kunnen wij uw zending tegen nog scherper tarief leveren. 

Contract distributie

Steeds meer bedrijven besluiten om het logistieke proces uit te besteden om zich zo te kunnen richten op haar core business. Met onze flexibel wagenpark en professionele chauffeurs kunnen we uw distributie indien gewenst in uw huisstijl verzorgen. Behalve het transport kunt u ook bijbehorende werkzaamheden zorgeloos aan ons uitbesteden. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u op een efficiënte manier te bedienen.

Spoed en speciale zendingen

Voor elke klant zijn wij 24 uur per dag beschikbaar. Spoedzendingen worden binnen 2 uur opgehaald en met de grootste zorg afgeleverd op het gewenste adres. We nemen natuurlijk altijd even contact met u op als uw zending door ons is afgeleverd. Ook voor kostbare zendingen die accurat en met spoed behandeld moeten worden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor particulieren

Ook aan particulieren leveren wij verschillende diensten. Tegen een laag tarief helpen wij u met verhuizen, en indien u dat wenst kunnen wij u helpen met het monteren en demonteren van goederen, zoals meubels. Ook voor ander transport, zoals fietsen en huishoudelijke apparatuur kunt u bij ons terecht. Ten slotte is het ook mogelijk om door ons uw pakketten te laten transporteren.